+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl

Vergrendelen

Als je deze nog niet kent… wordt het hoog tijd! De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. Als je d’r dan namelijk een paar per ongeluk verschuift, staat alles in een keer rommelig… Herkenbaar??? 😖 

Waarom wil je elementen vergrendelen?

Je kunt items selecteren en vervolgens vergrendelen, zodat ze niet meer kunnen verschuiven. ❣️
Als een element is vergrendeld, kun je het ook niet meer van kleur wijzigen.
Hiervoor moet je eerst ff alles ontgrendelen.

Hoe vergrendel je elementen?


Hoe??? Dit doe je door een vergrendeld element aan te klikken en vervolgens op het slotje rechts bovenaan te klikken. Dan kun je een element weer verplaatsen en van kleur veranderen.

Handig, hè?!
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scorenContent bedenken moeilijk???Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?❓ Wat zou hun strategie zijn?❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën)...

Lees meer
Gratis Kookboek

Gratis Kookboek

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek wat ik in Canva heb ontworpen aan jou! Gewoon als cadeautje!

Lees meer
Kookboek maken in Canva

Kookboek maken in Canva

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen in Canva.

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp