+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl

Je zakelijke Facebook aan je zakelijke Instagram knopen

Vorige week kreeg ik een messenger berichtje… “Hey Sas! Mag ik je eens vragen of jij weet (allicht wel😊) hoe je een 2de (eerder professioneel) Instagram account kan maken, gelinkt aan een andere Facebook pagina dan de mijne persoonlijk?”

“Tuurlijk!!!” (Omdat ik weet dat meerder ondernemers hier tegenaan lopen, heb ik er maar een video voor gemaakt. Ik ga haar dus zo heel blij maken!)

Ik neem je in deze video stap voor stap mee:

  • hoe je je zakelijke Facebook & Instagram pagina maakt
  • hoe je je zakelijke Facebook & Instagram pagina’s koppelt
  • hoe je Studio voor Makers kunt gebruiken voor je Content Planning
  • hoe je een simpele shop toevoegt aan je pagina’s

Om alle stappen te doorlopen, heb ik dus voor de video een nieuw privé Facebook account aangemaakt, daarna een nieuwe zakelijke Facebook pagina gekoppeld, en die vervolgens aan een nieuwe zakelijke Instagram pagina geknoopt.

Als ik te snel ga, zet je de video gewoon even op pauze… 😉 Veel succes en plezier met het kijken van de video. Knoopze! Hahaha!

 

Vergrendelen in Canva

Vergrendelen in Canva

De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. In deze blog post vertel ik er meer over.

Lees meer
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scorenContent bedenken moeilijk???Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?❓ Wat zou hun strategie zijn?❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën)...

Lees meer
Gratis Kookboek

Gratis Kookboek

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek wat ik in Canva heb ontworpen aan jou! Gewoon als cadeautje!

Lees meer
Kookboek maken in Canva

Kookboek maken in Canva

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen in Canva.

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp