+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl

Free giveaway

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… 😜 Gek ben ik op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik eerder dit jaar maar eens begonnen ben ze te bundelen. En tja, waar doe ik dat dan in? 3x raden…

Natuurlijkkkk in Canva, my upmost favourite tool! Inmiddels zat ik bijna aan de 100 pagina’s (ja, da’s de max in 1 ontwerp in Canva… 😂 ), dus tijd om eens te bedenken wat ik er nou mee wilde gaan doen.

Met regelmaat hoor ik “Oe, Sas, da’s een lekker recept. Mag ik daar een kopie van?” Dus… het leek mij echt een super leuk cadeau om dit kookboek te laten drukken. En zo lag het een paar dagen terug onder de kerstboom als cadeau. Niks persoonlijkers dan een eigen gemaakt cadeau!

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek aan jou! Gewoon als cadeautje! Gewoon omdat ik het leuk vind… ❣️ Via het formulier op deze pagina kun je dat toffe kookboek van mij aanvragen!

Vergrendelen in Canva

Vergrendelen in Canva

De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. In deze blog post vertel ik er meer over.

Lees meer
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scorenContent bedenken moeilijk???Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?❓ Wat zou hun strategie zijn?❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën)...

Lees meer
Kookboek maken in Canva

Kookboek maken in Canva

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen in Canva.

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp